Om Manga Sushi

Manga Sushi

Manga är Sushikungenfamiljens senaste nytillskott. Här möts du av en inbjudande och färgsprakande inredning inspirerad av den klassiska japanska stilen och dess lekfullhet. Med stora handmålade mangaillustrationer inspirerade från havet, som konst på väggarna, med musik, god service och en härlig atmosfär vill vi erbjuda våra gäster en helhetsupplevelse.

Kärleken till maten

Kärnan i Mangas koncept är och förblir kärleken till maten. Mangas mat är inte bara delikat och smakrik utan också en riktig boost för immunförsvaret samt en fröjd för ögat. På Manga använder vi alltid råvaror av högsta möjliga kvalitet, även hemodlade sådana när det är möjligt. Alla såser, pickles och marinader är hemgjorda efter hemliga recept och fullspäckade med hälsosamma ingredienser såsom ingefära, gurkmeja, olika sorters chili, vitlök och honung.

Olika matkulturer

Manga utvecklar ständigt nya rätter med inspiration från olika matkulturer med ett vaket öga på de senaste trenderna. Till exempel var Sushikungen en av de första att servera pokébowl och först ut lanserade vi den polynesiska rätten Poisson cru. Vår hemgjorda kimchi har blivit mycket populär och inom kort kommer vi på Manga att producera vår egen kombucha.